Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ihana kamala kisadietti

En ole taas vähään aikaan kirjoittanut, sillä olo on ollut ajoittain voimaton. Kisadietti ni kalorit olivat alussa 2700kcl, josta lähdettiin pudottamaan 2500:aan, 2100, 1700 ja 1500:aan. Nyt kun nuo kalori määrät kirjoittaa ylös, näkee konkreettisesti miten paljon kaloreita onkaan pudotettu kaikenkaikkiaan. 1500kilokalorissa en ollut kuin muutaman päivän josta nostettiin takaisin 1700:aan. Painoni on vaihdellut 51-49kg välillä. Tänä aamuna vaaka näytti 49,1kg ja kieltämättä olo alkaa olla melko hutjakka. Painoa minulla on dietin aikana lähtenyt viitisen kiloa. Eli ei määrällisesti paljoa. Mutta olen aina ollut pienikokoinen, niin suhteessa se on paljon minun kokoiselleni.

Myös vettä on joutunut juomaan todella paljon.  Maanantain vesimääräni oli 6 litraa. Tottunut juomaan sen neljä. Kuudesta litrassa tuli pöhöttynyt olo, mutta pää alkaa temppuilemaan tässä vaiheessa ja olo on pelkästään omien korvien välissä. Tiistaina viisi litraa ja niin edelleen. Eli litra pudotetaan päivässä. Miksikö, tarkoitus olisi siis kuivattaa minut kisaan. Kisapäivänä en näillä näkymin juo vettä laisinkaan. Tarvittaessa kaksi desiä, jos pyöreyttä lihaksissa ei ole. Veden juomatta oleminen ei ole minulle ongelma, lähinnä juomattamuus on ollut aina ongelmani. Ja veden tankkaaminen on ollut aina omalla kohdalla haasteellisinta.

Tankkauspäivät. Välillä olo on ollut aivoton etana ja olen ollut pihalla kun lumiukko. Lihakset on mennyt tyhjiin mikä edesauttaa rasvan palamista. No moni ajattelee että minkä rasvan. Kyllä tässä mennään äärimmäisyyksiin. Ravintoarvoja saa sen verran vähissä määrin, että tukka lähtee, iho huononee ja ripset ohenee. Kyllä, tarkoitukseni ei ole valheellisesti ylistää lajia vaan olla omalla kohdallani rehellinen ja kertoa omia kokemuksiani. Sekin on yksilöllistä miten dietti kuhunkin vaikuttaa. Kyllä alkaa ketuttamaan kun ei saa syödä mitä haluaa ja tehdä mitä haluaa, sen laji vaatii. Mutta, ei se ole pitkä aika sitten loppujen lopuksi mitä joutuu sitten pinnistelemään, kun palkintona on oman itsensä voittaminen. Ja sen unelman tavoittaminen.

Monia ehkä kiinnosta miten panostan, miten valmistaudun noin muuten kisoihin. 

  • Kehonhuolto. Olen käynyt hierottamassa paikkoja auki, ja jalat, selkä ja pakarat ovat olleetkin todella jumissa. Hieronta auttaa aikaisemaan poseja, auttaa kehitykseen ja saa veren kiertämään. Venyttely, tärkeää.
  • Ulkonäkö. Kisalavalle ripset.
Näyttävät 3D ripset lavalle



Teippi pidennykset, hellävaraisemmat kuin esim sinetit





























  • Hiukset. Hiukset ovat bikinifiteksessä arvosteltava kriteeri. Hiuksesi ovat kruunusi. Hoida hiuksiasi koko vuoden ympäri laadukkailla kanpaamotuotteilla. En suosittele päivittäisravarakauppojen shampoita ja hoitoaineita. Niissä on valitettavan usein silikonia mikä aikojen saatossa tiputtaa hiukset päästä. Vaikkei pakkauksessa lue suoraan silicon niin se on monella eri nimellä. Silikoni tekee hiuksistasi pehmeän tuntuiset, mutta on samalla myrkkyä. Varo! Hiuksia on myös luottokampaajasi helpompi leikata ja värjätä, kun hiukset on hyvin hoidetut.

  • Kynnet. Myös varpaankynnet on hyvä huolitella. Kynnet viimeistelevät ulkonäkösi ja on itsevarmempi ja naisellisempi olo, kun kynnet on kunnossa.


Karvojen poistoista ym löytyy lukemattomasti muilta sivuilta, enkä halua lähteä muita toistamaan. Sen sanon vielä, että kisarusketus kannattaa ottaa kisakaupungissa suomessa kilpaillessa.  Eli jossain kauneus keskuksessa esim minä käyn ottamassa kisavärini Sahara Beauty ssä. Varaa aika hyvissä ajoin ettet jää ilman! Kannattaa kaikkiin varata hyvin aikaa, ettei iske stressi ja viimeistely viikolla saat nauttia upeasta ulkonäöstä ja odotella jännityksellä kisojasi.

Tässä tärkeimmät tällä erää. Kisoihini kaksi päivää aikaa. Yritän ennättää kirjoittajaan vielä aamuairobisistani ja muusta vielä ennen kisojani. Tässä lähinnä pikaiset kuulumiset 😊



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti